Puulaakijalkapallo

KENTTÄKARTTA

Säännöt

Muuttuneet säännöt lihavoitu ja kursivoitu!

• Otteluaika on 2x25 min
  • Otteluissa kentällä 6+maalivahti, edestakaiset lentävät vaihdot
  • Ottelut pelataan ilman paitsiota
  • Normaalit kulmapotkut ja sivurajaheitot
  • Muurin etäisyys 5 metriä
  • Joukkueissa ei saa pelata SPL:n ns. liiton sarjoissa* pelaavia pelaajia. Joukkue joka rikkoo tätä sääntöä suljetaan automaattisesti sarjasta!
    • * Liiton sarjat: miesten kilpasarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, A-SM, B-SM, A1D, B1D.  Naisten sarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Liiga, Naisten Ykkönen, Naisten Kakkonen, B-tytöt SM, B-tytöt 1-divisioona)
  • Joukkueiden on toimitettava pelaajaluettelo Vaasan erotuomarikerholle ennen ensimmäistä peliä (pelaajaluettelopohja lähetetään sähköpostitse yhdyshenkilölle). Luetteloa voi täydentää ja korjata alkusarjan aikana lähettämällä päivitetty luettelo Vaasan erotuomarikerholle, mutta jatko-otteluissa täydentäminen ei ole enää sallittua.
  • Joukkueeseen nimetty pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta/puulaakikausi. HUOM! Joukkueen täydentäminen muista joukkueista on kuitenkin sallittua tilanteessa, jolloin joukkueella ei ole kentällistä pelaajia (6+1) käytettävänään! Lainattuja pelaajia saa käytössä olla kuitenkin max. 2 kpl / ottelu. Lainapelaajat on ilmoitettava vastustajan edustajalle ja ottelun erotuomarille ennen ottelun alkua!
  • Muuten käytössä SPL:n säännöt.

Peliasut

Joukkueella tulee olla yhtenäinen mielellään numeroitu peliasu. Samanvärisen peliasun sattuessa vierasjoukkue käyttää liivejä. Kotijoukkue toimittaa ottelupallon.

Jatko-ottelut

Jatko-otteluihin pääsee miesten sarjassa jokaisen lohkon kolme parasta + lohkojen paras 4 (ratkeaa järjestyksellä 1) pisteet, 2) maaliero 3) tehdyt maalit 4) arpa). Naisten sarjassa jatko-otteluihin pääsee sarjan neljä parasta. Lohkoissa järjestyksen ratkaisee:

• 1. pisteet (voitosta 3p, tasapelistä 1p)
  • 2. keskinäinen ottelu
  • 3. maaliero
  • 4. tehdyt maalit
  • 5. päästetyt maalit
  • 6. arpa

Jatko-otteluissa ottelun päättyessä tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu suoraan kolmella laukaisijalla. Tarvittaessa jatketaan yksittäin ratkaisuun saakka.

Vakuutukset

Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, jokainen siis varmistaa oman vakuutusturvan.

Ottelusiirrot

Jos joukkueet siirtävät ottelun, ovat joukkueet velvollisia ilmoittamaan hyvissä ajoin erotuomarille ottelusiirrosta sekä itse järjestämään uuden ottelukentän ja erotuomarin otteluun. Ottelu on pelattava mahdollisimman lähellä alkuperäistä aikataulua, kaikkien pelien on oltava pelattu 21.8.2015 mennessä!

Vastalauseet

Mahdolliset vastalauseet osoitetaan Vaasan Erotuomarikerhon johtokunnalle, joka käsittelee vastalauseet. Vastalausemaksu on 70.00 €, joka palautetaan jos vastalause hyväksytään. Vastalause on jätettävä viimeistään pelin jälkeisenä päivänä.

Muista tämä!

Harrastefutari potkii itsensä helposti sairastuvalle. Työikäisen liikkujan kannattaa ottaa rauhallinen startti kesään. Pitkän tauon jälkeen urheilukentältä on lyhyt matka ortopedin vastaanotolle. Muistathan, että pelaajia ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän toimesta, joten omaa vakuutusta suositellaan.

Nyt voi ilmoittautua Vaasan Erotuomarikerho ry:n järjestämään puulaakijalkapalloliigaan vuodelle 2015.

Ottelut pelataan pienellä kentällä (Lilla Ehnvallen & Fennia Arena) 6 + maalivahti, edestakaiset vaihdot. Otteluaika on 2 x 25 min ja ilman paitsiota. Normaalit kulmapotkut ja sivurajaheitot.

Ilmoittautua voi oheisella lomakkeella. Täytä lomake ja maksa osallistumismaksu 270,00€ tilille: Vaasan Erotuomarikerho FI95 5672 7440 0203 04 (laskulomake yläpuolella).

Vasta kun osallistumismaksu on maksettu katsotaan joukkue ilmoittautuneeksi!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.5.2015.

Sista anmälningsdag 8.5.2015.

Nu kan du anmäla ditt lag till sommarens (2015) bolagsfotboll.

Matcherna spelas på liten plan (Lilla Ehnvallen & Fennia Arena) 6+målvakt,flygande byten och ingen offside samt normala hörna.Speltiden är 2x25 min.

Du kan anmäla laget på blanketten här bredvid.Fyll i blanketten och betala in deltagaravgiften 270,00€ på kontot:Vaasan Erotuomarikerho FI95 5672 7440 0203 04567274-420304

Först då deltagaravgiften är betald anses laget som anmält!

Vaasassa kesäisin järjestettävälle puulaakijalkapallolle on omat sivut.