Puulaakijalkapallo

Takapihan pyllistys   FC Hiki   Vacon   Dynamo Korsholm   KäyttöAuto
  Lokomotiv Bäckin UF   LÄHITAPIOLA   ABB Ficon   LokkiSport   Länsikinkku Utd
  Kurre Team   FC El Gringo   FC Yläselkä   JS Rattopojat   Revähti
  Bestis Team   Tottesund Hotspur FC   Klapi   FC Urjalanmiehet   FC Nuuskamuikkuset
  AC KAHI   FC Saunailta   Sonera   Wärtsilä   Pretty Boys United

- VHUS
- Hoppet Tigers

Säännöt

Muuttuneet säännöt lihavoitu ja kursivoitu!

• Otteluaika on 2x25 min
  • Otteluissa kentällä 6+maalivahti, edestakaiset lentävät vaihdot
  • Ottelut pelataan ilman paitsiota
  • Normaalit kulmapotkut ja sivurajaheitot
  • Muurin etäisyys 5 metriä
  • Joukkueissa ei saa pelata SPL:n ns. liiton sarjoissa* pelaavia pelaajia. Joukkue joka rikkoo tätä sääntöä suljetaan automaattisesti sarjasta! * Liiton sarjat: miesten kilpasarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen, A-SM, B-SM, A1D, B1D.  Naisten sarjassa ei saa olla pelaajia seuraavista sarjoista: Liiga, Naisten Ykkönen, Naisten Kakkonen, B-tytöt SM, B-tytöt 1-divisioona)
  • Miesten harrastelohkossa ei sallita lainkaan sarjapelaajia (tarkoittaa kaikkia palloliiton sarjoissa pelaavia!). Joukkue joka rikkoo tätä sääntöä suljetaan automaattisesti sarjasta!
  • Joukkueiden on toimitettava pelaajaluettelo Vaasan erotuomarikerholle ennen ensimmäistä peliä (pelaajaluettelopohja lähetetään sähköpostitse yhdyshenkilölle). Luetteloa voi täydentää ja korjata alkusarjan aikana lähettämällä päivitetty luettelo Vaasan erotuomarikerholle, mutta jatko-otteluissa täydentäminen ei ole enää sallittua.
  • Joukkueeseen nimetty pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta/puulaakikausi. HUOM! Joukkueen täydentäminen muista joukkueista on kuitenkin sallittua tilanteessa, jolloin joukkueella ei ole kentällistä pelaajia (6+1) käytettävänään! Lainattuja pelaajia saa käytössä olla kuitenkin max. 2 kpl / ottelu. Lainapelaajat on ilmoitettava vastustajan edustajalle ja ottelun erotuomarille ennen ottelun alkua!
  • Muuten käytössä SPL:n säännöt.

Peliasut

Joukkueella tulee olla yhtenäinen mielellään numeroitu peliasu. Samanvärisen peliasun sattuessa vierasjoukkue käyttää liivejä. Kotijoukkue toimittaa ottelupallon.

Jatko-ottelut

Jatko-otteluihin pääsee miesten sarjassa jokaisen lohkon kolme parasta + lohkojen paras 4 (ratkeaa järjestyksellä 1) pisteet, 2) maaliero 3) tehdyt maalit 4) arpa). Naisten sarjassa jatko-otteluihin pääsee sarjan neljä parasta. Lohkoissa järjestyksen ratkaisee:

• 1. pisteet (voitosta 3p, tasapelistä 1p)
  • 2. keskinäinen ottelu
  • 3. maaliero
  • 4. tehdyt maalit
  • 5. päästetyt maalit
  • 6. arpa

Jatko-otteluissa ottelun päättyessä tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu suoraan kolmella laukaisijalla. Tarvittaessa jatketaan yksittäin ratkaisuun saakka.

Vakuutukset

Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, jokainen siis varmistaa oman vakuutusturvan.

Ottelusiirrot

Jos joukkueet siirtävät ottelun, ovat joukkueet velvollisia ilmoittamaan hyvissä ajoin erotuomarille ottelusiirrosta sekä itse järjestämään uuden ottelukentän ja erotuomarin otteluun. Ottelu on pelattava mahdollisimman lähellä alkuperäistä aikataulua, kaikkien pelien on oltava pelattu 15.8.2014 mennessä!

Vastalauseet

Mahdolliset vastalauseet osoitetaan Vaasan Erotuomarikerhon johtokunnalle, joka käsittelee vastalauseet. Vastalausemaksu on 70.00 €, joka palautetaan jos vastalause hyväksytään. Vastalause on jätettävä viimeistään pelin jälkeisenä päivänä.

Muista tämä!

Harrastefutari potkii itsensä helposti sairastuvalle. Työikäisen liikkujan kannattaa ottaa rauhallinen startti kesään. Pitkän tauon jälkeen urheilukentältä on lyhyt matka ortopedin vastaanotolle. Muistathan, että pelaajia ei ole vakuutettu kilpailun järjestäjän toimesta, joten omaa vakuutusta suositellaan.

Otteluohjelmat

PDF-tiedostoLohkoA.pdf (185 kB)